Известие

Collapse
No announcement yet.

Питане заГАЗ!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Питане заГАЗ!!!

Колеги моя боксер харчи доста както сигурно и вашите 9-10-12-15 вярно че го настьпвам но ме изкушава и вече не издьржам на гориво и мисля да си сложа газова какво ще кажето по тоя вьпрос.... Мерси предварително
    146 1.6 боксер
    Alfa romeo 166 3.2 V6 241hp 2004г.
    Lancia Thesis 2.4 JTD 150hp 2003г.

Ми ще ти кажа,че ще караш два пъти по евтино . Остави настрани всички приказки за съсипване на двигател и т.н. Аз съм на газ вече 12 000 км. и съм много доволен! Никакви проблеми с газовата за този пробег. Струваше 546 лева с монтаж, гаранция и паспорт.Lovato с бутилка 33л. Ако те интересува ще ти пратя л.с. с подробности.
    sigpic33201
    930 Quattroporte

Comment

Ми даи да видиме а разхода колко ти падна .... колата върви ли ти добре

Comment

Първоначално публикувано от BaiJedi
        Ми ще ти кажа,че ще караш два пъти по евтино . Остави настрани всички приказки за съсипване на двигател и т.н. Аз съм на газ вече 12 000 км. и съм много доволен!
        Напълно съм съгласен с колегата
        Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V 1995 129 hp

Comment

Разход градско-12л. На дълъг път 8-8.5 Разлика в динамиката почти не се усеща. Дори ми се струва ,че на газ дигателя работи по-меко. "Кихала" ми е само веднъж и то защото беше влязла вода в гнездото на една от свещите-от там лошо изгаряне в този цилиндър и кюф-кяф Но за тази работа си има предпазна гума Може би газов инжекцион да е по-добре-не знам не съм карал такъв боксер. Нека някой по-компетентен да изкаже мнение.
          sigpic33201
          930 Quattroporte

Comment

Разхода и сам може да си го сметнеш колега ако даваш 30лв за бензин на сто ще даваш 15лв. на газ 3000 км да минеш така и си избиваш газовото пък после ако искаш го изтръгни и пак си караи на бинзин.
            Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - няма я вече
            Alfa Romeo 155 1,8 8v T.spark - няма я вече
            Alfa Romeo 145 1.4 16v
            BMW 520i E39

Comment

Аз съм с Ловато, без симулатор за сондата,12 градско но е по бавна на сфетофарите.
              Алфа Ромео 145 1.6 Boxer

Comment

Пачки излизат през АСПУХА Колата е много добра но тоя разход....
                Мисля да я продавам защото и возията и не струва супер твърда е но пак ще е АЛфа разбира се но Дизел имал съм дизел и по добро от дизеля няма Мерси много

Comment

Working...
                X